Skip to main content

El Club BTT Montblanc disposa d’un espai a la web de rutes wikiloc. Podreu trobar penjades algunes rutes interessants realitzades per socis del club, la majoria amb Montblanc com a punt de partida, però també altes sortides fora del terme.

Enllaç wikiloc BTT Montblanc

     

Destaquem 2 rutes de diferent distància dificultat física i tècnica, organitzades pel BTT Montblanc que transcorren 100% EN TERME MONTBLANQUÍ, i que permeten descobrir el magnífic entorn que tenim.
Intentarem anar penjant rutes regularment perquè les pugueu anar gaudint. Això si, sense prendre mal !!!

 

RUTA DE LES 4 SERRES

Comentar especialment aquesta magnífica ruta, dissenyada i organitzada pel soci del club Joan Carreras. Es tracta d'una ruta molt exigent, que té com a punt de partida Montblanc i transcorre per les serres de Miramar, Prades, Tallat i Comaverd. El recorregut és BTT en estat pur, pujant per pistes com el Coll de la Coloma o La Bartra i baixant senders com El Yeti, El Matarrucs... i senders de La Vall del Corb. La ruta està pensada per fer-la en 2 etapes, fent nit a l'hotel-balneari de Rocallaura.

La ruta "oficial" es va realitzar els dies 21 i 22 de maig del 2011, i en van prendre part un bon nombre de bikers, destacant tots la gran bellesa del recorregut i la magnífica organització.

Per consultar tota la informació de la ruta i descarregar-te els tracks, clica a:

LES 4 SERRES